"BILO JE JEZIVO, SVE SE IZDEŠAVALO U ROKU OD NEKOLIKO MINUTA": Komšije o užasu u Leskovcu, ovo je RAZLOG SVEGA?
Policija, Foto: RINA

strašno!

"BILO JE JEZIVO, SVE SE IZDEŠAVALO U ROKU OD NEKOLIKO MINUTA": Komšije o užasu u Leskovcu, ovo je RAZLOG SVEGA?

Kako kažu komšije ovih aktera svađe, ovo nije prvi put da se oni svađaju

Objavljeno:

Meštani sela Donja Jajina kod Leskovca gde se sinoć dogodila nezapamćena svađa komšija zbog dece u kojoj su supružnici S. S. (54) i D. S. (53) povređeni, a D. J. (50) zbog pokušaja ubistva uhapšen, kažu za Kurir "da je scena bila jeziva i da se bukvalno sve izdešavalo u roku od nekoliko minuta."

- Čuli smo šta se dogodilo i ne možemo da verujemo. Deca su se posvađala i uplakana došla kod svojih roditelja, gde su između ostalog tužila dete D. J. da ih je diralo. Besni supružnici S. S. i D. S. navodno, izgubili su razum kada su čuli šta se dogodilo - kažu meštani sela nadomak Leskovca i dodaju:

- Iznervirani zbog dečje svađe i suza njihovog deteta otišli su kod D. J. koji se inače, nalazi u istom dvorištu gde i oni, navodno sa polomljenom pivskom flašom. Kada su izašli iz kuće odmah su počeli sa pretnjama i galamom, a potom je iz kuće izašao i osumnjičeni D. J. koji je pre svađe dograbio kuhinjski nož.

Kako nam kažu komšije ovih aktera svađe, ovo nije prvi put da se oni svađaju.

- Ovaj svet je poludeo. Svađaju se oko svega. Ceo kraj sinoć su digli na noge. Neverovatno je da je dečja svađa dovela do krvoprolića! - kažu besno oni i dodaju:

- D. J. je nakon kraće rasprave nasrnuo na supružnike, inače svoje prve komšije, koje su mu i neki rođaci. Počeo je da ih ubada nožem. Čula se galama, vriska, dozivanje upomoć, ma bilo je jezivo...

Prema navodima naših sagovornika, sve se to dešavalo u gluvo doba noći, negde posle 23 sata u dvorištu aktera svađe.

- Nakon opšteg meteža supružnici su ležali u lokvi krvi nasred dvorišta. Scena je bila jeziva, a ekipa Hitne pomoći transportovala ih je prvo u leskovačku Opštu bolnicu da bi nakon toga zbog ozbiljnosti povreda sanitetom prevezli na Klinički centar u Nišu - kažu komšije koje dodaju da i dalje ne mogu da poveruju da je došlo do krvoprolića među akterima svađe.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog događaja. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Bonus video:

00:26

Policija odvezla Marka Miljkovića iz urgnetnog centra

(Espreso/Kurir/Branka Travica/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.